Mollet del Vallès

Resposta del PSC de Mollet davant del comunicat de Mollet en Comú en el dia d'avui

  • Actualizado:
  • Creado:

Els comuns deixen veure que el seu únic motiu de ser és ser “anti PSC”.

Des del PSC de Mollet del Vallès, volem respondre algunes de les afirmacions aparegudes a la nota de premsa enviada per Mollet en Comú durant el dia d’avui, sobre la separació de Podem Mollet del grup municipal de Canviem Mollet. Des del PSC volem manifestar:

 

Que pel que fa a la decisió de Podem Mollet no només la respectem, sinó que coneixent el tarannà i la deriva independentista dels 4 regidors dels comuns, l’entenem perfectament.

 

Que amb aquesta nota de premsa, els comuns deixen veure que el seu únic motiu de ser és ser “anti PSC”, i pensem que res bo es crea o neix d’aquesta manera de ser tan destructiva.

 

Que el PSC no ha arribat a cap acord de res amb ningú. El tema de la constitució o no d’un nou grup és un tema jurídic. Com sempre, barregen temes per mala fe.

 

Que els hi demanem respecte, i que ens deixin fora de les seves baralles polítiques amb altres formacions.

 

Ens lamentem profundament de que Mollet en Comú hagi fet seves les maneres del bloc sobiranista del qual forma part, i queda tan clar com al Ple de pressupost que ja únicament pensen en el seu benefici electoral, i no en el bé de la nostra ciutat.