Mollet del Vallès

PSC sobre pressupostos

  • Actualizado:
  • Creado:

Mollet ha aprovat un pressupost de ciutat i de futur, que posa l'accent en la millora de l'espai públic, la neteja, la cultura, en donar cobertura social a qui més ho necessita, en el medi ambient i en la sostenibilitat.

El PSC de Mollet vol felicitar a l'equip de govern i a l'alcalde de la ciutat per haver aconseguit, mitjançant la negociació i el diàleg aprovar els pressupostos per al 2018.

Volem agrair el vot afirmatiu de Ciutadans, l'abstenció de Canviem Mollet, PP i una de PDeCAT, així com la seva predisposició al diàleg, la seva voluntat de sumar en positiu i les seves propostes. Gràcies al seu vot, Mollet ha aprovat un pressupost de ciutat i de futur, que posa l'accent en la millora de l'espai públic, la neteja, en donar suport al ric teixit associatiu de la ciutat, la cultura, en donar cobertura social a qui més ho necessita, en el medi ambient i en la sostenibilitat.

ERC s'ha quedat sola. Porta tot el mandat amb l'únic objectiu de sumar esforços per treure al PSC del govern de la ciutat, sense tenir propostes, ni model de ciutat. No podem més que criticar l'actitud d'ERC al Ple de l'Ajuntament per girar l'esquena a Mollet. Lamentem la seva actitud de menyspreu a les propostes de la resta de grups municipals i a què els hi recriminés que amb els seus vots facilitessin l'aprovació dels pressupostos. L'egoisme i l'odi no són bons companys per construir una societat.

El PSC s'estima la ciutat i vol treballar amb aquells que volen sumar per Mollet. Estenem la mà, no només als grups municipals que volen fer propostes, sinó també a la resta del món associatiu, cívic i ciutadania que el que volen és treballar junts per un Mollet Millor.