Mollet del Vallès

Mollet té uns bons pressupostos

  • Actualizado:
  • Creado:

És un pressupost de progrés, que no deixa ningú enrere i en el que s’han incorporat propostes dels partits que han volgut treballar.

Al Ple celebrat ahir es van aprovar els Pressupostos de Mollet per a l’any 2019, per majoria absoluta gràcies al suport de Podem Mollet (3 sí), C’s (1abs +2 sí)  i PP (1 sí), als que volem agrair la seva voluntat d’arribar a acords i de posar a Mollet per davant de possibles interessos partidistes .

És un pressupost de progrés, que no deixa ningú enrere i en el que s’han incorporat propostes dels partits que han volgut treballar. Volem posar en valor que l’equip de govern socialista, encapçalat per Josep Monràs ha demostrat durant tot el mandat la seva capacitat de diàleg i de negociació per arribar a acords beneficiosos per la ciutat amb partits molt diferents al nostre.

Els pressupostos aprovats i als que el bloc independentista i sobiranista (ERC, PDECaT i els Mollet en Comú) va votar que NO són uns pressupostos on es destaquen mesures socials, de suport a l’habitatge, als joves i a la reactivació econòmica. Del nou pressupost destaquem: construcció d’habitatge de lloguer social, 1,5 milions d’euros en inversions de l’espai públic i equipaments, més de 3 milions d’euros en ajudes socials, ajudes municipals pel lloguer de joves, desplegament del nou pla local de joventut, ampliació de les polítiques d’igualtat, plans d’ocupació municipals, desenvolupar estudi de comerç i la construcció del nou espai municipal per a joves i emprenedors Mollet HUB.

Ahir va quedar palès l’intent de bloqueig a la ciutat de les forces polítiques independentistes i sobiranistes (ERC, PDECaT i els Mollet en Comú) que van votar NO cegats per banderes i per, segurament, sentiments personals. No compartim aquesta forma de fer política i hauran d’explicar molt bé perquè van votar NO a uns pressupostos tant socials i, perquè van faltar al respecte al representant dels treballadors i treballadores municipals de la UGT que va intervenir al Ple i al que van acusar de xantatgista quan l’únic que va fer va ser defensar els interessos dels treballadors i treballadores.

Amb la votació de pressupostos ha quedat clar que hi ha polítics locals irresponsables que només pensen en les properes eleccions i en les seves repúbliques imaginàries. Anar en contra del govern és el seu únic camí i podran buscar excuses per justificar el seu vot, però en realitat és que amb el seu vot negatiu han intentat frenar l’avenç de la ciutat.  Ara bé, nosaltres com a socialistes ho tenim clar: a Mollet, a Catalunya i a Espanya, calen pressupostos socials.

Mollet continuarà avançant el 2019. Gràcies a tots els treballadors i treballadores municipals que han ajudat a construir aquests nous pressupostos i gràcies a tots els grups municipals que heu ajudat a aprovar-los.