Mollet del Vallès

Prou mentides

  • Actualitzat:
  • Creat:

Qui ha imputat delictes de calumnia a dos membres d’ERC de Mollet ha estat fiscalia i el jutge instructor, que són els que han vist indicis de delictes en les declaracions fetes.

Mireia dionisio - 1a Secretària PSC Mollet
Mireia dionisio - 1a Secretària PSC Mollet

El PSC Mollet, respecte a la informació donada per ERC de Mollet ahir volem aclarir:

1. Al juliol 2017 ERC Mollet va fer una roda de premsa on es va qüestionar el bon funcionament i la bona praxi de treballadors públics, d’empreses públiques i també de l’alcalde de la ciutat. Des del PSC considerem que en aquella Roda de Premsa es van sobrepassar molts límits, no era només una opinió, s’estaven imputant delictes a l’alcalde de la ciutat i a la institució que representa que és l’Ajuntament de tots els molletans i les molletanes.

2. L’únic que va fer l’Ajuntament llavors va ser posar en coneixement de la fiscalia les declaracions i tot l’expedient de contractació sobre el que es basava aquella roda de premsa. Perquè fiscalia determinés si l’expedient estava correctament i si les declaracions dels membres d’ERC de Mollet eren correctes o no.

3. Fiscalia i jutge instructor va veure indicis de delicte de calumnies a les declaracions que van fer alguns membres d’ERC i va obrir causa. Es va obrir un període per fer una conciliació prèvia, allà els membres d’ERC van tenir l’oportunitat de retractar-se de les declaracions que havien fet d’imputació de delictes a l’alcalde de la ciutat i a la institució, i demanar perdó i no ho van fer, per aquest motiu segueix el procediment.

ERC de Mollet menteix deliberadament, porta tot el mandat mentint per obtenir rèdit electoral. No han acceptat que van perdre les eleccions municipals de 2015 i porten tot el mandat aguantant mentides, que posin en qüestió la institució, els treballadors municipals i a l’alcalde de la ciutat.

Volem recordar que va ser ERC qui, per la porta de darrera, just desprès de les eleccions de 2015, van intentar imputar a l’alcalde, a dos funcionaris de l’Ajuntament i a una regidora delictes urbanístics. Una denúncia falsa que va quedar arxivada perquè no es van trobar indicis de delicte.

I també, hem de recordar que van ser l’únic partit que no va condemnar públicament els lamentables fets del 10 d’octubre en el que un nombrós grup de persones va insultar i intentar atermorir a l’alcalde a casa seva, en presència de la seva família, en relació a la votació del referèndum d’autodeterminació.

Estem cansats d’aquesta manera de fer política que té ERC, és l’únic partit polític que passen constantment les línies vermelles, no podem compartir que per aconseguir arribar a l’alcaldia de Mollet s’estigui qüestionant amb mentides l’honorabilitat de la institució, dels treballadors municipals i del nostre alcalde.

Sí que hi ha una persecució política, i és d’ERC contra l’alcalde de Mollet, els funcionaris públics i el PSC.