Mollet del Vallès

Nota de Premsa PSC sobre declaracions Mollet en Comú

  • Actualitzat:
  • Creat:

Des del PSC Mollet, davant la Nota de Premsa que ha publicat Mollet en Comú volem expressar la nostra opinió.

PRESSUPOST

Els 4 regidors i regidores de Mollet en Comú, integrants del grup municipal, Canviem Mollet, mai van tenir la voluntat ni de treballar, ni de consensuar, ni de pactar aquests pressupostos 2019.

Sabien que la gran part de les propostes del 2018, s’havien realitzat per part de l’equip de govern, i això els va deixar amb un difícil paper per defensar el seu “ no”, que des del primer moment va ser la seva voluntat de vot. Absolutament zero, varen ser les propostes que va rebre l’equip de govern per part d’aquest 4 regidors.

L’únic objectiu d’aquests 4 regidors i regidores era bloquejar les comptes, perquè creien que això posava en una posició difícil al govern, sense importar-li que això suposés 0 € d’ inversions a la nostra ciutat per l’any 2019, el no compliment amb del Conveni Col·lectiu amb els treballadors i treballadores municipals i la paralització de les subvencions a les entitats de la ciutat.

Ens han demostrat, un cop  més, la seva absoluta irresponsabilitat.

El pressupost 2019 per Mollet, ha estat un pressupost aprovat per majoria absoluta (13 vots) amb un govern amb 7 regidors, demostrant per tant que és un pressupost de consens i de diàleg.

VELLA POLÍTICA

Mollet en Comú no ha aparegut de nou a la nostra ciutat. Ni gent nova, ni projecte nou, ni propostes noves.

Haurien de deixar d’enganyar a la gent.  Són la ICV Mollet i EUiA Mollet de sempre. La seva manca de fidelitat és inclús amb les seves sigles.

La mateixa gent que per rèdit electoral va canviar el nom de les seves candidatura per dir-se: ICV-EUiA, Entesa per Mollet, Canviem Mollet i ara Mollet en Comú. Sempre refugiant-se sota el nom d’altres altres per 4 vots més.

ESPECTACLE

L’únic espectacle que s’ha viscut aquests dies, és el que hem presenciat veient com l’esquerra comunista, i ara sobiranista, de sempre:

pactava i treballava amb el sector independentista per bloquejar la ciutat.
I com, actualment, estan tractant públicament als seus, encara, companys de grup municipal.

No ens trobaran en la política de la destrucció. Nosaltres treballem i treballarem sempre per la millora de la ciutat, i demanem respecte per nosaltres i per qui pensa també diferent que nosaltres però varen posar els interessos de ciutat per sobre dels seus interessos partidistes.

 

PSC Mollet