Mollet del Vallès

Mollet, ciutat 100% verda

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’alcalde ha destacat que tot i el llarg camí recorregut encara queden molts projectes per implementar i aprofundir per a continuar sent exemple en l’àmbit de la promoció i respecte del medi ambient

Mollet és referent en l’àmbit mediambiental, per això durant aquest mandat Mollet ha estat reconeguda per la Comissió Europea com a Capital del Medi Ambient, un reconeixement a un molt bon treball i a una manera de fer política que té com uns dels eixos principals la protecció i la defensa del Medi Ambient, com a garant d’un futur sostenible i verd.

 

L’alcalde ha destacat que tot i el llarg camí recorregut encara queden molts projectes per implementar i aprofundir per a continuar sent exemple en l’àmbit de la promoció i respecte del medi ambient i els i les socialistes ho fem a través del bloc del nostre programa Mollet 100% verda. Residu 0. Tot i que és un tema transversal i s’entreveu al llarg de diversos eixos del programa.

 

De les propostes en volem destacar especialment:

Renovació de la flota de vehicles municipals per fer-la amb 100% de vehicles d’energia verda .
L’ampliació dels punts de càrrega de vehicle elèctric, ubicant-ne un a tots els barris de la ciutat.
La creació de l’Agència municipal de l’energia amb l’objectiu d’explorar al màxim els recursos energètics propis, seguir avançant en la gestió energètica sostenible de les instal·lacions municipals, assessorament a la ciutadania i lluitar contra la pobresa energètica.
Renovació dels contenidors de tota la ciutat i increment de l’índex recollida selectiva entre molletans i molletanes amb noves campanyes i activitats pedagògiques per promoure la reducció, la reutilització i el reciclatge de residus.
Difusió de les bonificacions fiscals municipals per al foment de l’eficiència energètica: vehicles ecològics, rehabilitació energètica d’edificis, projectes d’autoconsum energètic...
Recuperació, en col·laboració amb els municipis veïns, de la llera del riu Besós per a ús ciutadà convertint-lo en un passeig natural i transitable que connecti Mollet amb el mar.

 

Es pot consultar totes les propostes d’aquest apartat al web: mollet.socialistes.cat. Per a qualsevol dubte o qüestió, estem a la vostra disposició.

PSC Mollet