Mollet del Vallès

MENTIR I MANIPULAR, LA POLÍTICA D’ERC MOLLET

  • Actualitzat:
  • Creat:

Mentir, manipular i intentar desprestigiar amb falsedats és la únic política que sap fer ERC de Mollet. Oriol López i Albert Biescas han estat imputats per calúmnies i injúries continuades.

ERC de Mollet menteix deliberadament, porta tot el mandat mentint per obtenir rèdit electoral. No han acceptat que van perdre les eleccions municipals de 2015 i portem tot el mandat aguantant mentides, que posen en qüestió la institució, els treballadors municipals i a l’alcalde de la ciutat.

El candidat a l’alcaldia Oriol López i el President d’ERC Mollet han estat imputats per injúries i calúmnies continuades per part del Jutge d’Instrucció, i el Fiscal, i no pas pels serveis jurídics de l’ajuntament com pretenen fer creure. Tornen a mentir. Varen mentir presentant denúncies falses sobre temes urbanístics. Varen mentir amb el currículum del senyor Oriol López que va enganyar dient que tenia estudis que no en té, i ara tornen a mentir per justificar les seves vergonyes i per intentar que la gent els hi pagui els 4.000 euros de fiança que el jutge els hi ha demanat. No saben fer cap altre tipus de política que la de MENTIR, MANIPULAR I INTENTAR DESPRETIGIAR AMB FALSEDATS.

Estem cansats d’aquesta manera de fer política que té ERC, és l’únic partit polític que sobrepassa constantment les línies vermelles.

Sí que hi ha una persecució política, i és d’ERC contra l’alcalde de Mollet, els funcionaris públics i el PSC.