Mollet del Vallès

Estem fins al monyo

  • Actualitzat:
  • Creat:

Nosaltres el que volem és parlar 100% de Mollet, i dels problemes reals de la ciutadania, que és el que realment importa.

El PSC Mollet, com la immensa majoria de la ciutadania, estem "Fins al Monyo":

- Que se'ns acusi de mals catalans i de mals espanyols, tant per part de l'independentisme com del nacionalisme espanyol ranci i caduc.

- Que només es parli de la guerra de banderes, que demostra la falta d'idees i propostes d'aquests partits.

- Que no es parli dels problemes reals de la gent. El nostre partit el que vol és parlar d'ocupació, educació, sanitat, habitatge, etc.

- De la crispació dels polítics hiperventilats que menteixen per arribar al poder, tant a Catalunya com a la nostra ciutat.

- De dies històrics que no ens porten enlloc, que eclipsen els mitjans de comunicació i desvien l'atenció a temes estèrils.


Nosaltres el que volem és parlar 100% de Mollet, i dels problemes reals de la ciutadania, que és el que realment importa. Per això engeguem la campanya amb dos objectius: recollir el sentiment dels milers de molletans i molletanes que literalment estan fins al monyo com nosaltres, i sumar un nou canal als ja existents, per a recollir propostes per programa electoral més plural i molletà de la història de la nostra ciutat, que serà el del PSC de Mollet del Vallès. Estarem a peu de carrer per a fer arribar la campanya a tots els barris de la ciutat, i a més, a la butlleta es pot trobar un correu electrònic i un whatsapp, perquè la gent pugui fer propostes i posar-se en contacte amb nosaltres.


Sempre, i ara més que mai, el nostre objectiu a les eleccions municipals és parlar 100% de Mollet, volem que es parli del que es pot decidir i fer des de Mollet, i volem fer sentir la veu dels molletans i les molletanes parlant de la nostra ciutat. Líders independentistes diuen que els Ajuntaments han d'estar al servei de la República, però nosaltres diem que el nostre Ajuntament no ha d'estar al servei de cap causa. Només ha d'estar al servei dels ciutadans i ciutadanes de Mollet, i el nostre partit és l'única garantia que així sigui.