Mollet del Vallès

El PSC de Mollet ens adherim a la convocatòria de denúncia i rebuig als crims masclistes convocada avui

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC Mollet som un partit feminista, que defensa la igualtat i que sempre estarà al costat de la lluita contra la violència masclista.

El PSC de Mollet ens adherim a la convocatòria de denúncia i rebuig als crims masclistes convocada avui, dimecres 26 de setembre a les 18.30 h a la pl. Major,  per les associacions feministes de Mollet i animem a tots els molletans i les molletanes a assistir.

 

El PSC Mollet som un partit feminista, que defensa la igualtat i que sempre estarà al costat de la lluita contra la violència masclista. Necessitem recursos en els centres educatius, per educar a nens i nenes en la igualtat, recursos als jutjats i en els cossos de seguretat. La violència vers les dones va des de les violències més subtils fins a la més forta, com l'assassinat.

 

Rebutgem qualsevol tipus de violència contra les dones, volem fets i no paraules esperem que s’executi, s’implementi i es faci efectiu urgentment el Pacte d’Estat Contra la Violència Masclista.

 

Cal la implicació de tota la societat, homes i dones, per reaccionar davant aquests horribles crims masclistes. No podem permetre que es continuïn repetint aquests crims. Tolerància Zero envers la violència masclista.

 

#EnsVolemVives  #NiUnaMenys

 

Mollet del Vallès, 26 de setembre de 2018