Mollet del Vallès

COMUNICAT DEL PSC MOLLET DEL VALLÈS DAVANT ELS INSULTS I AMENACES REBUDES PER LA FAMÍLIA DE L’ALCALDE.

  • Actualitzat:
  • Creat:

Catalunya no es mereix una minoria radical que atempti contra el benestar familiar dels seus representants públics.

Els i les socialistes de Mollet del Vallès denunciem fermament totes aquelles persones que ens volen intimidar i pressionar pel que pensem i per defensar una opció diferent pel futur polític del nostre país.


Aquest matí, un grup minoritari d’independentistes radicals i hiperventilats, han decidit que la millor manera de defensar la seva ideologia era atemorir, pressionar i insultar la família del nostre alcalde i company Josep Monràs. La democràcia s’ha de basar en el respecte de les idees, en el debat serè i pausat i en la convivència de múltiples idees i maneres de veure el món que ens envolta. Aquesta és la revolució dels somriures per aconseguir un nou país? Per aconseguir-ho la via serà amenaçar, insultar i intimidar a familiars de persones públiques que pensen diferent? Si és així, nosaltres no en volem saber res del nou país que aquesta gent defensa.


Davant l’amenaça i la por que ens volen imposar, diàleg i propostes efectives i possibles per al nostre país. Catalunya no es mereix una minoria radical que atempti contra el benestar familiar dels seus representants públics.


El socialisme molletà demana i exigeix diàleg a la Generalitat i al Govern d’Espanya, per buscar una solució negociada a la crisi nacional que acabi essent consultada a tota la ciutadania de Catalunya en un referèndum pactat i amb garanties.