Mollet del Vallès

Comerç. Motor econòmic

  • Actualitzat:
  • Creat:

La campanya està feta des de l’amor que ens mou a Mollet, està plantejada en positiu, des del respecte i el civisme i plena de propostes per somiar, realistes i que continuaran fent canviar Mollet.

Avui dimarts 14 de maig l’alcalde i candidat socialista Josep Monràs ha explicat les propostes per dinamitzar el comerç de la ciutat. La campanya està feta des de l’amor que ens mou a Mollet, està plantejada en positiu, des del respecte i el civisme i plena de propostes per somiar, realistes i que continuaran fent canviar Mollet.  

 

Treballarem per establir les bases d’una interrelació constant entre el comerç i altres activitats (turisme, cultura, gastronomia, tecnologia, etc.), per tal de mantenir una estreta col·laboració i establir estratègies comunes que dinamitzin l’activitat comercial a la nostra ciutat.

 

La roda de premsa ha coincidit amb el Mercat Setmanal. El comerç de la ciutat és molt viu i molt actiu i cal cercar sinèrgies per que es pugui incorporar a la gran vida que hi ha als carrers de la ciutat cada cap de sestmana. De propostes en l’àmbit de comerç en destaquem:

Creació d’un ens/organisme públic-privat que gestioni les polítiques comercials de la ciutat.
Impulsar les mesures de l’estudi de comerç de la ciutat.
Desenvolupar el Pla Comercial
Bonificar les zones blaves durant les campanyes comercials
La campanya “Comerç Proper” per poder conèixer els comerciants de tots els barris de la ciutat
El programa experiència Mollet, per compaginar les activitats culturals de la ciutat amb l’oferta comercial de restauració i serveis.
Posarem en marxa un pla de dinamització de locals comercials buits

 

Es pot consultar totes les propostes d’aquest apartat al web: mollet.socialistes.cat. Per a qualsevol dubte o qüestió, estem a la vostra disposició.

 

PSC Mollet